Tack så mycket för ditt meddelande. Vi kontaktar dig snarast.

Klicka på den växtinredare som du vill komma i kontakt med

Catrin Gutenberg
Tel: +467 097 720 73

Välj en säljare
Du måste ange ditt namn
Du måste ange en korrekt e-mailadress
Du måste skriva ett meddelande

OM TERRAPLANTS

TerraPlants är ett företag med erfarenhet sedan 60-talet.
  • 50-års erfarenhet
  • Kvalitet
  • Miljömedvetna

VÅR HISTORIA

1967 startades Terrakultur för att tillgodose behovet av växter i kontorslandskap, växter blev en självklarhet för trivsel och hälsa, tydligt var att växter i kontorsmiljö hade kommit för att stanna.

Vårt koncept har vi noga fått pröva under de nästan 50 år vi drivit fram Terrakultur till Sveriges ledande växtföretag. Vi hann även med att starta upp verksamhet i Moskva som idag är det ledande företaget vad gäller växtinredning. Det blev 50 framgångsrika år för Terrakultur.

Efter att varit ifrån branschen under mer än fem år valde man att starta upp verksamheten igen, denna gång under bolagsnamnet TerraPlants AB. Med handplockad personal och samma affärsidé som tidigare, för att åter igen vara ett kvalitativt växtinredningsföretag på marknaden. Bolaget drivs idag av samma ägarfamilj som under Terrakultur tid.

OM VÅR PERSONAL

Vi på TerraPlants arbetar med våra största intressen, blommor, växter och möten med andra människor. Att inspireras av varandra och hitta glädjen i vårt arbete skapar gemenskap och en rak kommunikation. Med enskild spetskompetens och olika erfarenheter skapar vi en stark trupp som tillsammans strävar åt att vara det mest kvalitativa företaget på marknaden.

Kontakta Maria eller Catrin idag

Maria Platon
Catrin Gutenberg