Tack så mycket för ditt meddelande. Vi kontaktar dig snarast.

Klicka på den växtinredare som du vill komma i kontakt med

Catrin Gutenberg
Tel: +467 097 720 73

Välj en säljare
Du måste ange ditt namn
Du måste ange en korrekt e-mailadress
Du måste skriva ett meddelande

INOMHUSVÄXTER

Vi har tillhandahållt inomhusväxter till företag i över 50 år.
  • Stort utbud
  • Alltid högsta kvalitet
  • Alltid de senaste trenderna

VÄXTER

I över 50 år har vi tillhandahållit växter från hela världen till kontor och offentliga miljöer. Idag är växtinredning en naturlig och nödvändig del av en modern och effektiv arbetsmiljö.

Växterna ser till att luften blir renad från olika kemiska ämnen och studier visar att växterna i vår närmiljö minskar huvudvärk, trötthet, koncentrationssvårighet, slemhinneproblem och hudrelaterade åkommor med så mycket som 25-30%.

Som kund väljer ni själva om ni vill hyra växter eller köpa er växtinredning, vi tar hand om skötseln och fyller din arbetsmiljö med positiv grön trivselinverkan. Genom möte med våra professionella växtinredare tar vi tillsammans med kunden fram ett kostnadsfritt inredningsförslag som alltid skräddarsys utefter kundens önskemål. Närheten till våra kunder är viktig för våra växtinredare.

VÄXTVÄGGAR OCH VÄXTTAVLOR

Växtväggar har under de senaste åren varit en stor trend och är här för att stanna. Dessa gröna väggar och tavlor förstärker upplevelsen av en levande grön miljö och har en ljuddämpande effekt. Växterna fästs vertikalt mot väggen och produkten blir ett blickfång som dessutom sparar golvyta. Växtväggar och växttavlor går både att hyra och köpa och skräddarsys för varje kunds behov.

MOSSA

Mossa är ett underhållsfritt material som kommer i en rad olika former. I vårt sortiment har vi bland annat mossväggar, mosstavlor och fri mossa som kan placeras direkt på vägg eller hängandes ned från tak. Mossan levereras i en rad olika kulörer och storlekar. Mossväggar är inte bara dekorativa utan har även en hög ljudabsorberande effekt enligt studier. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och arbetar endast med väl beprövade produkter.

STORPLANTERINGAR

Vi har erfarenheter av atriumgårdar med större växtanläggningar inomhus som skapar gröna oaser för olika användningsområden. Våra växtinredare hjälper er hitta rätt touch i planteringarna som sedan underhålls av våra erfarna servicetekniker.

KRUKOR

Krukan är en viktig del av er växtinredning. Vi har ett brett sortiment krukor och kärl oavsett om du söker standardkrukor eller en exklusivare serie. Vi samarbetar med flera leverantörer från olika delar av världen och givetvis följer vi de senaste trenderna. Våra trendmedvetna växtinredare hjälper gärna till att hitta en passande kruka.

FAIRTRADE

Alla våra växtleverantörer är certifierade med MPS-Trade Florimark och erbjuder Fairtrademärkta produkter. MPS har tagits fram speciellt för grossister som måste uppfylla stränga krav när det gäller kvalitet, spårbarhet, miljö och kedjekvalitet. En Fairtrade-certifierad leverantör innebär bland annat att de anställda på plantagen får bättre ekonomiska förutsättningar och en bra arbetsmiljö. All form av diskriminering och barnarbete är otillåten.Kontakta Maria eller Catrin idag

Maria Platon
Catrin Gutenberg