Terraplants söker en medarbetare till vårt team för utemiljö

Har du ett stort intresse av att få människor att må bra med hjälp av växter? Kanske är det just dig vi söker?

Terraplants hyr ut och sköter företagsväxter, växtväggar och utemiljö till kontor och offentliga miljöer. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda växtlösningar med service av högsta kvalitet och engagemang.

Terraplants är ett familjebolag som är beläget i Danderyd med erfarenhet inom branschen sedan 1967. Varje person fyller en viktig funktion för att kunna ge bästa resultat till kund.

Om tjänsten

Vi söker nu en säsongsanställd till vår uteavdelning på heltid under perioden 1 April – 31 Oktober. Arbetet innefattar vattning, beskärning, gräsklippning, plantering m.m. Tjänsten innebär mycket fysiskt arbete och utförs under eget ansvar genom ett eget körschema veckovis. Detta tillsammans med ett engagerat team med lång erfarenhet.

Arbetstid vardagar 06.30-15.30.

Om dig

Vi söker dig som har stort intresse för växter och vill sprida glädje genom vackra arrangemang. Vi ser gärna att du är ordningsam och ansvarsfull men samtidigt kreativ och lösningsorienterad. Du ska vara  serviceinriktad och se kundens behov i första hand.

Tidigare erfarenhet är meriterande så som skötselvana av växter, trädgårdsvana, trädgårdsmästarutbildning eller motsvarande kunskaper så är det ett stort plus.

Krav

B-körkort

Tror du att du är rätt person för denna roll är du varmt välkommen att skicka CV och personligt brev till eva.hammarstrom@terraplants.se