Terraplants söker en person till leverans

Terraplants söker en medarbetare till vårt team för växtleveranser

Terraplants hyr ut och sköter företagsväxter, växtväggar och utemiljö till kontor och offentliga miljöer. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda växtlösningar med service av högsta kvalitet och engagemang.
Terraplants är ett familjeföretag som är beläget i Danderyd med erfarenhet inom branschen sedan 1967. Varje person fyller en viktig funktion för att kunna ge bästa resultat till kund.

Om tjänsten
Vi söker nu en person för heltidsanställning inom växtleveranser. Arbetet innefattar transporter av växtinredning, plantering av växter, montering av växtväggar och andra växtinstallationer, växtskötsel av tropiska växter så som vattning, beskärning och uppfräschning. Vi utgår från vårt kontor i Danderyd och levererar till hela Stockholm med omnejd, våra kunder består av företagsytor, kontor och offentlig miljö både inomhus och utomhus.
I din roll ansvar du för leverans av växtinredning till kunder enligt schemalagda tider på ett effektivt sätt. Arbetet innebär mycket fysiskt arbete och många lyft, samt förmåga att läsa av order, ritningar och arbetsbeskrivningar för uppdraget. Detta utförs och planeras tillsammans med leveranschef och medarbetare, vi är alla tillsammans ett engagerat team med lång erfarenhet.
Arbetstid vardagar 06.30-15.30.

Om dig
Vi söker dig som har ett intresse av att jobba fysiskt och samtidigt är serviceinriktad. Du ser kundens behov i första hand. Du är ordningsam, ansvarsfull och vid god fysisk hälsa. Du behöver vara lösningsorienterad och händig.
Tidigare erfarenheter är meriterande så som transporter, trädgårdsvana, trädgårdsutbildning, erfarenhet inom blomsterhandel eller motsvarande, erfarenhet av att hantera verktyg och maskiner. C-körkort eller truckkörkort är ett plus.

Krav
B-körkort

Tror du att du är rätt person för denna roll så ser vi varmt fram emot din ansökan!
anna.baldesten@terraplants.se