Terraplants söker en växtinredare

Nu behöver vi förstärka oss ytterligare och söker därför efter en driven och resultatorienterad säljare med stort intresse för växter och inredning. Är det du eller någon du känner?

Hos TerraPlants kommer du till ett dynamiskt bolag i tillväxt. Egna tankar och idéer till förändringar eller förbättringar tas varmt emot i denna platta organisation och det är aldrig långt till beslut

Om tjänsten

Rollen som kundansvarig växtinredare på Terraplants innebär att synliggöra bolaget genom en starkt ökad marknadsnärvaro hos framförallt nya kunder. Du driver och ansvarar för hela säljprocessen, från första kontakt till uppföljning och avslut. I rollen förväntas du bearbeta många typer av kunder, från mindre bolag till större fastighetsbolag. Du bygger långsiktiga relationer med kunder, arkitekter och inredare i Storstockholm, med omnejd.

Vi sitter i fina lokaler i Danderyd norr om Stockholm och du rapporterar till VD.

Vem är du?

För att lyckas och trivas hos oss på TerraPlants brinner du för försäljning och möten med andra människor. Du har ett gediget intresse för inredning och växter och har förmågan att visualisera och sälja in en lösning till kunden. Du har ett par års erfarenhet av uppsökande B2B försäljning och behärskar säljcykelns olika steg. Du är en affärsmässig och nätverks- och relationsbyggande person med hög social kompetens, som trivs i mötet med andra människor.

I ditt arbete är du prestigelös, professionell och trygg i dig själv och dina förmågor. Du drivs av att lyckas; av att utmana dig själv med högt satta mål, och sedan uppnå dem. Du ser möjligheter då de dyker upp, och har förmågan att vara flexibel för att hjälpa kunden med sina utmaningar och behov. Du är en tävlingsmänniska, såväl som en lagspelare med respekt för både kollegor och kunder. Vi söker dig som har ett intresse för växter och hur det påverkar människor och arbetsmiljön.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i företag som ständigt utvecklas med fokus på nöjda kunder. Terraplants är ett expansivt bolag med engagerade och nytänkande medarbetare. Du kommer till ett företag där stämningen är god och där man hjälper varandra. Hos oss kommer du att utgöra en mycket viktig roll. För rätt person erbjuder vi ett utmanande och givande arbete med möjligheten att vara med och påverka Terraplants positiva utveckling.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Terraplants med Jefferson Wells. Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sofia Huhta på 08-452 33 69 alternativt på sofia.huhta@jeffersonwells.se

                                                                 ANSÖK HÄR