Terraplants söker en växttekniker

Nu behöver vi förstärka oss ytterligare och söker därför en växtskötare till vårt team för inomhusväxter

Terraplants hyr ut och sköter företagsväxter, växtväggar och utemiljö till kontor och offentliga miljöer. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda växtlösningar med service av högsta kvalitet och engagemang.

Terraplants är ett familjeföretag som är beläget i Danderyd med erfarenhet inom branschen sedan 1967.

 

Om tjänsten

Vi söker nu en person för heltidsanställning inom växtservice. Arbetet innefattar vattning, beskärning, uppfräschning och omplantering av tropiska växter i kontor och offentlig miljö. Växtinredningen kan bestå av växter i större och mindre krukor, växtväggar i olika storlekar, receptionsarrangemang och fasta planteringar.

Tjänsten innebär mycket fysiskt arbete och utförs under eget ansvar genom ett eget körschema. Detta tillsammans med ett engagerat team med lång erfarenhet.

Arbetstid vardagar 06.30-15.30.

Krav

B-körkort

 

Vem är du?

Vi söker dig som har stort intresse för växter och vill sprida glädje genom vackra arrangemang. Vi ser gärna att du är ordningsam och ansvarsfull men samtidigt kreativ och lösningsorienterad. Du ska vara serviceinriktad och se kundens behov i första hand.

Tidigare erfarenhet är meriterande så som skötselvana av växter, trädgårdsvana, trädgårdsutbildning, erfarenhet inom blomsterhandel eller motsvarande kunskaper är ett stort plus.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i företag som ständigt utvecklas med fokus på nöjda kunder. Terraplants är ett expansivt bolag med engagerade och nytänkande medarbetare. Du kommer till ett företag där stämningen är god och där man hjälper varandra. Hos oss kommer du att utgöra en mycket viktig roll ut mot våra kunder.

Är det du eller någon du känner?

 

Kontaktperson

Varmt välkommen att skicka CV och personligt brev till maria.engstrom@terraplants.se