Utomhusväxter
Vi levererar växtinredning till era utomhusmiljöer för årets alla säsonger

Kontakta oss

Vi levererar och sköter om utomhusväxter till ert företag

Vi på Terraplants är experter på utomhusväxter till företag, och vi gillar det vi gör. Därför hjälper vi gärna till att skapa och underhålla gröna och vackra utomhusmiljöer på er arbetsplats. Till exempel kan vi ge er en grön och välkomnande entré; en härlig oas på er terrass; eller en prunkande innergård där människor kan mötas, fokusera och koppla av. Dessutom kan vi hjälpa er i ert miljöarbete genom att plantera utvalda växter som passar för bin och andra pollinerare.

Med hjälp av utomhusväxter förlänger ni sommarens färgprakt och grönska, vilket hjälper till att ge liv åt era utemiljöer långt in på året. Utomhusväxter skapar sunda och härliga miljöer som ger energi på jobbet. Att omvandlar sterila offentliga miljöer till en välkomnande grön oas börjar med att tillföra hälsofrämjande grönska.

Vi tar hand om allt från att inspirera och ge goda råd om de olika säsongernas bästa växtval, till att planera växtinredningen, och leverera era växter. Dessutom hjälper vårt team att ta hand om dem så att de kan sprida trivsel och skönhet under lång tid. Oavsett om det handlar om träd och buskar eller mindre planteringar i utomhuskrukor tar vi hand om växterna och deras behov – vår, sommar och höst. Kontakta oss för inspirerande förslag som passar just era förutsättningar och utemiljöer.

Så har vi hjälpt andra med utomhusväxter till kontoret

Välj vad som passar er bäst – hyr eller köp utomhusväxter av oss

När ni vill ha utomhusväxter till ert företag bestämmer ni själva om ni vill hyra eller köpa era växter. Oavsett vilket alternativ ni väljer ser vi till att ni får helt rätt växter – utvalda för era behov och önskemål. Vi tar hänsyn till allt från syfte, visioner och budget, till säsong, hållbarhet och väder. Våra professionella växtinredare börjar med att ta fram ett kostnadsfritt förslag vilket är skräddarsytt för varje enskild kund. Vi presenterar idéer för hur ni kan bli mer personliga i ert uttryck och unika med hjälp av era uteplanteringar. Självklart tar vi hand om all skötsel och service, vilket ger er en så bra upplevelse som möjligt av utomhusväxterna.

Vårt bästa tips om ni önskar utomhusväxter till ert företag är att planera med våra växtinredare i god tid. Säsongsberoende och hållbara svenska växter kräver ofta lite mer framförhållning. Genom att vara ute i god tid säkerställer ni att växterna ni vill ha finns tillgängliga. Även priserna kan variera och är oftast mer fördelaktiga om er beställning kan göras en bit innan säsongen har börjat. Prata med oss redan i dag så hjälper vi er med era växtbehov och önskemål!

Kontakta oss

Vi hjälper er med era utomhusväxter och utemiljöer

Terraplants har erfarenhet av utomhusväxter och växtservice sedan 1967 och har hjälpt mer än 500 företag att få trevligare utemiljöer. Det har bidragit till en gedigen erfarenhet av att skapa och förverkliga härliga gröna utemiljöer året om. Vi kan bland annat hjälpa andra företag med:

  • Säsongsplanteringar i kruka och i större planteringskärl.
  • Utomhusväxter för företag; till entréer, takterrasser, innergårdar och offentliga miljöer.
  • Gröna tak, som exempelvis sedumtak.
  • Träd, buskar och perenna planteringar med återkommande säsongsblommande växter.
  • Utomhusväxter för pollinerande insekter som till exempel bin.
  • Tips och goda råd om vad som är vackrast, lämpligast och mest hållbart och som passar till just era utemiljöer och förutsättningar.

Vi har kunskap om allt som rör utomhusväxter och utemiljöer. Kontakta oss så hjälper vi er med en grönare utomhusmiljö!

Kontakta oss

”Hos Terraplants upplever vi en fantastisk service hos både projektledare och växtpersonal där välskötta växter ger våra besökare en komplett helhetsupplevelse.”

Malin WibergProjektledare 7A

"Bidrar till en bättre arbetsmiljö. Växter är naturligt och måste finnas på ett kontor för arbetsmiljön det är viktigt för oss på Arla. Vi är nöjda med resultatet och glada att vi vågade byta leverantör av växter."

Niklas HenningsohnFacility Manager Arla

"Det bästa företag jag haft att göra med, ett pålitligt företag!"

Edit KopaczJLL Facilities Coordinator

"Trevligt med det gröna som tillför en mjukare miljö"

Mira BrinkenbergHead of management

"Vi upplever en kunnig, personlig och professionell service med en genuin omtanke hos Terraplants.”

Maria SvantegårdOffice Manager Vizrt Sweden

Kundanpassad och personlig växtservice för era utomhusväxter

Vår förstklassiga växtservice låter era växter sprida trivsel och ge en hälsosam arbetsmiljö under lång tid. I vår helhetslösning med utomhusväxter till företag ingår en kundanpassad växtservice. Den omfattar bland annat: vatten och näring; bindning och beskärning; dränering av överflödigt vatten vid regn; påfyllnad av planteringsmaterial; samt tömning av krukorna innan det fryser på. Har ni era utomhusväxter vid en offentlig plats städar vi och ser till att det alltid är fräscht kring växterna. Vi har även en växtgaranti där vi byter ut de växter som har tappat sitt prydnadsvärde.

Vi vill ge en växtservice som är så noggrann och personlig som möjligt. Därför får ni en dedikerad serviceperson som alltid är den som sköter om just era utomhusväxter. Våra utbildade växttekniker har en gedigen erfarenhet av växtskötsel och underhåll samt en outtröttlig passion för allt grönt. Det märks inte minst i vår höga kvalitet, goda kommunikation och personliga engagemang, vilket lyser igenom när vi hjälper våra kunder med utomhusväxter på arbetsplatsen.​ Vi trivs verkligen bland växter, och vi gör allt för att ni också ska göra det.

Mer om växtservice


Är du inredare eller arkitekt? Kontakta oss för samarbete.

Nära samarbeten med inredare och arkitekter bidrar till kreativa lösningar, vilket ger oss möjlighet att skapa och utveckla unika arbetsmiljöer för våra gemensamma uppdragsgivare. Vill du också bli en av dem? Hör då av dig till oss så kan vi prata om allt det vi kan åstadkomma tillsammans. Vi har ett brett sortiment, lång erfarenhet och ett stort kontaktnät av leverantörer som tar er vision till verklighet.

Kontakta oss