Tack så mycket för ditt meddelande. Vi kontaktar dig snarast.

Klicka på den växtinredare som du vill komma i kontakt med

Catrin Gutenberg
Tel: +467 097 720 73

Välj en säljare
Du måste ange ditt namn
Du måste ange en korrekt e-mailadress
Du måste skriva ett meddelande

OM TERRAPLANTS

TerraPlants är ett företag med erfarenhet sedan 60-talet.
  • 50 års erfarenhet
  • Kvalitet
  • Miljömedvetna

VÅR HISTORIA

1967 startades Terrakultur med syfte att tillgodose behovet av växter i kontorsmiljö. Sedan dess har växter blivit en självklarhet för trivsel och hälsa.

Vårt koncept har noga beprövats under de år vi drivit fram Terrakultur till Sveriges ledande växtföretag. Vi hann även med att starta upp verksamhet i Moskva som idag är ledande på sin marknad.

Efter att ha varit ifrån branschen under mer än fem år valde man att starta upp verksamheten igen, denna gång under bolagsnamnet TerraPlants AB.

Med handplockad personal arbetar vi nu efter samma affärsidé som tidigare, att erbjuda fräscha växtinredningar med skötsel till bästa kvalitet. Bolaget drivs idag av samma ägarfamilj som under Terrakulturs tid.

OM VÅR PERSONAL

Vi på TerraPlants arbetar med våra största intressen, blommor, växter och möten med andra människor. Att inspireras av varandra och hitta glädjen i vårt arbete skapar gemenskap och en rak kommunikation. Med enskild spetskompetens och olika erfarenheter skapar vi en stark trupp som tillsammans strävar åt att vara det mest kvalitativa företaget på marknaden.Kontakta Maria eller Catrin idag

Maria Platon
Catrin Gutenberg