Vi är stolta över alla våra jobb och uppdragsgivare


Corem / White Arkitekter

I Kista delar många av Corems centrala och lokala funktioner kontor. Det var viktigt att skapa en arbetsplats utformad för en mångfald av behov.

SE HELA PROJEKTET


Corem – Solna Gate

Växter skapar en levande atmosfär, bra för luften och ger en mysig och ombonad känsla. Vi har stora ytor där våra stora träd och alla växter tar fin plats och skapar en härlig inramning och en väldigt välkomnande känsla.

SE HELA PROJEKTET


Crierum

Växter skapar harmoni och kan samtidigt ta fram en kreativ ådra. I det här projektet är färgsättningen i varje rum unikt där växterna har fått en given placering.

SE HELA PROJEKTET


DHL Express Arlanda

Vi kände att vi behövde grönboosta kontorsdelen. Växter ökar syrehalten i rummet vilket minskar trötthet och ökar kreativiteten.

SE HELA PROJEKTET


Helio / KAKA Arkitekter

När Helio gav oss på Kaka Arkitekter uppdraget, var de väldigt tydliga med att detta skulle bli något annat än ett vanligt kontor. Här är känslan, bemötandet och uttrycket minst lika viktigt som funktionella arbetsplatser.

SE HELA PROJEKTET


Nrep

Våra tankar vara att skapa en öppen och lugn miljö med naturinslag för våra kollegor då vi tror att det bidrar till ökad produktivitet, trivsel och välmående. Vi tror på att växterna bidrar med en ökad trivsel och minskad stress.

SE HELA PROJEKTET


Microsoft

En del av designkonceptet för Microsofts kontor på Urban Escape är naturliga variationsrikedom. Vi har hämtat inspiration från de nordiska årstiderna och naturens skiftningar. En tidlös och lugn baspalett skapar en röd tråd genom hela kontoret, med en hemmakänsla som speglar Stockholm och Sverige i material och uttryck.

SE HELA PROJEKTET


Danderyds Sjukhus

“Växtväggen i sig är fantastisk i kombination med miljön här. Ytan fungerar som ett lunchrum, för möten och återhämtning. Vi har haft arbetsmiljöperspektivet i åtanke och vi vet ju alla idag att grönska och växtlighet är väldigt viktig. Man blir glad av att se växtväggen , det är ett konstverk och bidrar till välmående.”

SE HELA PROJEKTET


Vizrt

Terraplants lyfter våra olika kontorsmiljöer med ett genomtänkt koncept baserat på just våra behov och önskemål, en mix av våra gamla växter i kombination med nya.

SE HELA PROJEKTET


Arla Foods

Växter har varit en stor del av vårt fokus i det här projektet, växter bidrar till en bättre arbetsmiljö och det är väldigt trevligt. Sen läste vi flera undersökningar gällande växter och hur det påverkar oss. Växter är så naturligt och måste finnas för att alla ska må bra. Tanken vara att skapa gröna rum hos oss på Arla.

SE HELA PROJEKTET


7A

Tillsammans med Terraplants har vi lyckats skapa en snygg och genomtänkt design på krukor och växter utifrån vårt inredningskoncept anpassat efter varje yta. Vi upplever en fantastisk service hos både projektledare och växtpersonal från Terraplants där välskötta växter ger våra besökare en komplett helhetsupplevelse.

SE HELA PROJEKTET

”På Quick Office vill vi skapa inspirerande mötesplatser för våra hyresgäster där de gröna växterna är en viktig del av det. TerraPlants matchar växter till vår inredning på ett harmoniskt sätt vilket gör de till en perfekt partner”

Helen AnderssonDrift & Projekt

"Vi upplever en kunnig, personlig och professionell service med en genuin omtanke hos Terraplants.”

Maria SvantegårdOffice Manager Vizrt Sweden

"Trevligt med det gröna som tillför en mjukare miljö"

Mira BrinkenbergHead of management

"Bidrar till en bättre arbetsmiljö. Växter är naturligt och måste finnas på ett kontor för arbetsmiljön det är viktigt för oss på Arla. Vi är nöjda med resultatet och glada att vi vågade byta leverantör av växter."

Niklas HenningsohnFacility Manager Arla

"Det bästa företag jag haft att göra med, ett pålitligt företag!"

Edit KopaczJLL Facilities Coordinator

"Trevligt att ha det gröna, en viktig och ger en mjukare miljö. En viktig pusselbit för att få en trevlig arbetsmiljö."

Mira BrinkenbergHead of management

VÅRA FANTASTISKA KUNDER