Växtservice med engagemang och personlig service ger vi er högsta kvalitet

Företagsväxter i Stockholm

Växtservice som ger er mer

Terraplants växtservice står för kvalitet och omsorg där era växter står i fokus. Oavsett om ni väljer att hyra, köpa eller redan har befintliga växter så erbjuder vi en förstklassig växtservice som låter era växter sprida skönhet och ge en hälsosam arbetsmiljö under lång tid. Vi har tagit hand om växter på kontor och i arbetsmiljöer sedan 1967. Det har gett oss en gedigen erfarenhet av växtservice med skräddarsydd skötsel av växter och företagsväxter. Vår växtservice utförs av utbildad och engagerad personal med lång erfarenhet och ett genuint intresse för allt grönt och de positiva effekter grönskan har på vår arbetsmiljö.

Kontakta oss

Vår växtservice – steg för steg

1. Ni får er första växtservice med en personlig kontakt inom 3 veckor efter att växterna har levererats. Därefter utför vi växtservice varje eller var tredje vecka beroende på vilken växtinredning ni har. Vi erbjuder växtservice från Mälardalen, Stor Stockholm  till Uppsala.

2. För att växtservicen ska bli så noggrann och personlig som möjligt, får ni en dedikerad serviceperson som sköter just era växter, vilket innebär att ansvaret för skötsel av era kontorsväxter sker genom en av våra kunniga växttekniker. Allt för att ni ska få bästa kvalitet och kommunikation samt ett personligt engagemang. All vår personal är anställd under Terraplants och ingår i kollektivavtal.

3. Vår servicechef utför en kontinuerlig kvalitetssäkring av växtservicen. Det garanterar en bibehållen hög kvalitet och bästa möjliga kundupplevelse.

Se kundcase

En personlig växtservice med Terraplants

Vår växtservice bygger på en unik kombination av expertis och omsorg. Vi vet hur viktigt det är att skapa en trivsam, sund och inspirerande miljö med hjälp av växter. Vi vet också att varje arbetsplats är unik. Därför erbjuder vi en personlig växtservice där vi lyssnar noga för att förstå era behov och önskemål. Det här gör att vi kan skapa skräddarsydda skötselprogram som säkerställer att era växter frodas, vilket ger er det bästa inomhusklimatet.

Se kundcase

Kunnig och erfaren personal för bästa möjliga växtservice

Vår växtservice utförs av en utbildad och erfaren personal som drivs av en passion både för växter och för möjligheten att hjälpa våra kunder. Varje medlem av vårt team strävar efter att upprätthålla högsta standard och att överträffa era förväntningar. Vi är stolta över att få vara en pålitlig och hållbar partner för era växter på kontoret, och för den växtservice som garanterar högsta möjliga kvalitet på de växter som vi sköter om.

Oavsett om ni behöver rådgivning om växtavtal, en total uppfräschning av er inomhusmiljö för kontoret med hjälp av växter, eller en regelbunden växtservice så kan ni lita på oss. Vi levererar alltid en förstklassig växtservice som kombinerar kvalitet, kunskap, miljö- och hållbarhet samt kundengagemang. Ta steget mot en grönare och mer inspirerande arbetsplats med vår professionella växtservice.

Kontakta oss

Det här ingår i vår växtservice

  • Växterna bevattnas och får näring. Våra kunniga växttekniker sköter om växterna noggrant och ger dem en individuellt anpassad skötsel. Vilket resulterar i välmående och välskötta växter.
  • Regelbundna bindnings- och beskärningsåtgärder för vackrare växter och en estetiskt tilltalande atmosfär på kontoret. Samtidigt som det främjar växternas hälsa och tillväxt.
  • Påfyllnad av planteringsmaterial så att växterna har den rätta jorden och näringen för att fortsätta blomstra. Vi toppar jorden med en svart flis som håller kvar fukten och kolet i jorden. Det sparar vatten samtidigt som växterna får de nödvändiga resurserna för en sund tillväxt.
  • Preparering och åtgärder med biologiska medel som håller ohyra borta. Våra välutbildade växttekniker säkerställer en sund miljö för dina växter samtidigt som den biologiska balansen bevaras. Vi behandlar jorden redan vid plantering och gör kontroller innan leverans.
  • Regelbunden damning och uppfräschning håller växterna rena och fräscha i torra kontorsmiljöer. Vilket även ger en behagligare arbetsmiljö.
  • Växtgaranti*. Vi byter ut växter som har mist sitt prydnadsvärde.

* Växtgaranti gäller endast om givna förutsättningar inte förändras av ursprungsläge såsom omplacering av växt och ovarsamhet.