En grönare arbetsplats med Terraplants växtinredning

kontakta oss

Växtinredning från Terraplants

Vi på Terraplants erbjuder en helhetslösning för växtinredning i er arbetsmiljö. Genom att ha växtinredning på kontoret skapar ni en miljö där anställda trivs. Växtinredning och möjligheten att hyra växter är ett naturligt sätt att inkludera naturen i en urban kontorsmiljö som kan kännas syrefattig mot slutet av dagen. Det är redan konstaterat att växter har en naturlig attraktionskraft hos människan och en genomtänkt växtinredning kan också signalera vilka ni är som företag. Finns det mycket krukväxter redan i entrén ger det ett intryck av att ni tar er arbetsplats och växtinredning på allvar och bryr er om medarbetarnas välbefinnande.

I vår helhetslösning ingår möjligheten att hyra växtinredning till kontoret i form av:

  • Grönväxter för inom- och utomhusmiljö i krukor
  • Mobila växtväggar, växttavlor och rumsavdelare
  • Mossvägg och mosstavla
  • Krukor för inom- och utomhusbruk till era växter
  • Väggkrukor
  • Amplar och takinstallationer
  • Konstväxter
  • Träd

 

Kontakta oss

Växtlådor som skärmvägg

Hyra växter och växtinredning

Att hyra växter och tillhörande krukor för er växtinredning är ett sätt för ert företag att enkelt och bekvämt få in mer växtlighet på arbetsplatsen. Hos oss på Terraplants kan ni hyra växter för en kortare eller längre period. Varje uppdrag och arbetsplats är en unik miljö och därför skräddarsyr vi tillsammans med er som kund den bästa växtinredningen för er arbetsplats. Med hjälp av vår växtservice kan ni skapa en blomstrande och hälsosam arbetsmiljö, där allt tas om hand av växtspecialister.

Läs mer om växtservice

Med krukväxter som bas i er växtinredning

När ni anlitar oss för växtinredning tittar vi på förutsättningarna för att inreda med växter. Det kan handla om att placera dekorativa krukväxter i fönster, på golv, bord och kontorshyllor som passar in i ert möblemang. Våra växtinredare har kunskapen och känslan för vilka krukväxter som passar i just era lokaler. Växtinredning kan innebära allt från prunkande blomkrukor vid receptionsdisken och spännande växtväggar till gröna rumsavdelare som skapar växtoaser. Vi arbetar med växtinredning som förbättrar arbetsmiljön och som gör inredningen mer trivsam. Vare sig ni vill hyra växter för att inreda med de senaste växttrenderna eller skapa en harmonisk arbetsplats med krukväxter som skärmvägg kan vi hjälpa er med det. För att alltid kunna möta våra kunders önskemål och kunna erbjuda högsta kvalitet samarbetar vi med arkitekter, inredare och olika leverantörer.


Grön växtinredning

Växtinredning kan verkligen förändra ett kontor. Dels för arbetsmiljön med luftrenande och ljuddämpande egenskaper och dels för att skapa rum och arbetsytor. Mobila växtväggar eller rumsavdelare är flexibla och lätta att placera strategiskt för att skärma av eller rama in ytor. Skapa en grön oas med växtinredning för återhämtning och rum för samtal och reflektion. Vi har även annan grön inredning, som bord, hyllsystem och lampor som förhöjer er arbetsplats. Kontakta våra växtinredare så berättar vi mer om möjligheterna om ni är intresserade av växtinredning till ert kontor.

Inspiration

Växtinredning till kontoret gör skillnad

För att se före och efter flytta pilen

Kostnadsfritt möte med växtinredare

Våra växtinredare har koll på de senaste trenderna och vet hur trivsamma miljöer skapas.

Hyr eller köp växter till kontoret

Välj om ni vill hyra eller köpa, vi levererar kostnadsfritt.

Löpande service med växtgaranti

Vi garanterar att växterna håller högsta kvalitet, alltid kostnadsfritt byte om växt skulle förlora sitt prydnadsvärde.

Kontakta oss

"Vi upplever en kunnig personlig och professionell service med en genuin omtanke hos Terraplants.”

Maria SvantegårdOffice Manager Vizrt Sweden

"Det bästa företag jag haft att göra med, ett pålitligt företag!"

Edit KopaczJLL Facilities Coordinator

"Bidrar till en bättre arbetsmiljö. Växter är naturligt och måste finnas på ett kontor för arbetsmiljön det är viktigt för oss på Arla. Vi är nöjda med resultatet och glada att vi vågade byta leverantör av växter."

Niklas HenningsohnFacility Manager Arla

"Trevligt att ha det gröna, en viktig och ger en mjukare miljö. En viktig pusselbit för att få en trevlig arbetsmiljö."

Mira BrinkenbergHead of management

”Hos Terraplants upplever vi en fantastisk service hos både projektledare och växtpersonal där välskötta växter ger våra besökare en komplett helhetsupplevelse.”

Malin WibergProjektledare 7A

Vi sköter om era växter noggrant

Vi på Terraplants har ett stort engagemang och en passion för allt grönt, inte minst våra utbildade växttekniker med gedigen erfarenhet av växtskötsel och underhåll. Vår personal har lång erfarenhet av skötsel i olika miljöer med ett genuint intresse av växter. Som kund får du en dedikerad tekniker som ansvarar för just era företagsväxter. Vårt engagemang märks även i vår låga personalomsättning – vi verkligen trivs på jobbet och bland växter.

Mer om växtservice


Är du inredare eller arkitekt? Kontakta oss för samarbete.

Vi har flera nära samarbeten med inredare och arkitekter för att skapa och utveckla unika arbetsmiljöer för våra gemensamma uppdragsgivare. Vi har ett brett sortiment, lång erfarenhet och ett stort kontaktnät av leverantörer så att er vision blir verklighet.

Maila oss