Corem - Solna Gate

Syfte och mål

Att med växterna tillsammans med övrig inredning skapa en varm och härlig miljö där våra hyresgäster och besökare vill stanna i och komma tillbaka till.

Tankar kring projektet

Växter skapar en levande atmosfär, bra för luften och ger en mysig och ombonad känsla.

Generellt mår man bättre av ljus, luft och växter och i Solna Gate har vi allt i ett! Vi har stora ytor där våra stora träd och alla växter tar fin plats och skapar en härlig inramning och en väldigt välkomnande känsla. I konferensen vill vi ha växter i varje rum och i loungedelen för att det adderar till inredningen och gör atmosfären mer levande.

Resultat

Eftersom vi har gjort en omfattande renovering så passade vi på att se över samtliga växter så att de passar in i den nya miljön och det finns en röd tråd hela vägen. Den ska vara en ljuddämpad arbetsplats med tyger, belysning och växter som inramning. Här ska man vilja sitta för att jobba, ha möten eller bara ta en kaffe. Ljusgården då allt sammantaget har gjort det till en helt ny yta att kunna umgås på, en perfekt kombination.

Det fungerar väldigt bra, ni är alltid lyhörda, ger förslag som är relevanta och prisvärda. Växterna sköts alltid om med kärlek och omsorg. Terraplants brinner verkligen för växter och kunder och det märks av både av oss som jobbar på Klövern samt våra hyresgäster och besökare!

 

Evelina Wide – Corem Property Group

 

Fotograf: Vitoria Davidsson


Fatal error: Uncaught TypeError: count(): Argument #1 ($value) must be of type Countable|array, bool given in /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/themes/terraplants/components/blocks/image-gallery.php:3 Stack trace: #0 /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/themes/terraplants/components/blocks/index.php(22): include() #1 /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/themes/terraplants/index.php(29): require('/www/webvol12/0...') #2 /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include('/www/webvol12/0...') #3 /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/www/webvol12/0...') #4 /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/index.php(27): require('/www/webvol12/0...') #5 {main} thrown in /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/themes/terraplants/components/blocks/image-gallery.php on line 3