Corem / White Arkitekter

Syfte och mål

I Kista delar många av Corems centrala och lokala funktioner kontor. Det var därför viktigt att skapa en arbetsplats utformad för en mångfald av behov. Ytor för både samverkan och enskilt arbete skapar en plats för alla att trivs på.

Tankar kring projektet

Att agera både hyresvärd och hyresgäst i ett återbruksprojekt i en hyresgästanpassning har gett oss värdefull kunskap, förståelse och respekt för hur vi tillsammans med våra kunder kan bidra till minskat klimatavtryck, ekonomiska besparingar och ett strategiskt verktyg för företagskultur och framgång.

Eftersom hållbarhet för oss är konkreta lösningar på tydliga problem, gjorde vi renoveringen av vårt eget kontor i Kista till en prototyp där vi tillsammans med White Arkitekter omsatte kunskaperna om återbruk och cirkulärt byggande till verklighet.

Resultat

Vi på Corem har tillsammans med White Arkitekter och Lindesbergs Bygg skapat ett klimatsmart kontor utan att göra avkall på komfort, kvalitet och estetik. En arbetsplats som främjar och inspirerar till möten och samarbete mellan människor och som erbjuder funktioner för olika arbetssätt och arbetsuppgifter där också växter är en stor del av det.

 

Camilla Duvenfelt – Corem Property Group
Ulrika Haglert – Corem Property Group

 

Fotograf: Vitoria Davidsson


Fatal error: Uncaught TypeError: count(): Argument #1 ($value) must be of type Countable|array, bool given in /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/themes/terraplants/components/blocks/image-gallery.php:3 Stack trace: #0 /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/themes/terraplants/components/blocks/index.php(22): include() #1 /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/themes/terraplants/index.php(29): require('/www/webvol12/0...') #2 /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include('/www/webvol12/0...') #3 /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/www/webvol12/0...') #4 /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/index.php(27): require('/www/webvol12/0...') #5 {main} thrown in /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/themes/terraplants/components/blocks/image-gallery.php on line 3