NREP

Syfte och mål

Vårat mål var att skapa en positiv miljö för våra medarbetare.

Tankar kring projektet

Våra tankar vara att skapa en öppen och lugn miljö med naturinslag för våra kollegor då vi tror att det bidrar till ökad produktivitet, trivsel och välmående. Vi tror på att växterna bidrar med en ökad trivsel och minskad stress. Det finns många fysiska fördelar med att ha växter på kontoret men det kan också ha psykiska fördelar, till exempel att göra oss mer avslappnade och mer fokuserade. Detta är en av många fördelar med att få in växter i en kontorsmiljö.

Resultat

Vi tycker vi har lyckats med alla våra ytor men om vi är extra nöjda med vårt externa konferensrum på plan 11, där vi har kombinerat konferensmiljö med gröna växter. Vi är supernöjda med vårt samarbete med Terraplants. De erbjuder en smidig och flexibel service som hjälper oss att skapa den härliga och lugna känslan vi önskar.

 

 

Fotograf: Viktoriadavidsson.se


Fatal error: Uncaught TypeError: count(): Argument #1 ($value) must be of type Countable|array, bool given in /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/themes/terraplants/components/blocks/image-gallery.php:3 Stack trace: #0 /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/themes/terraplants/components/blocks/index.php(22): include() #1 /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/themes/terraplants/index.php(29): require('/www/webvol12/0...') #2 /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include('/www/webvol12/0...') #3 /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/www/webvol12/0...') #4 /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/index.php(27): require('/www/webvol12/0...') #5 {main} thrown in /www/webvol12/0m/ipm2cbectq6lyx2/terraplants.se/public_html/themes/terraplants/components/blocks/image-gallery.php on line 3