Växtinredning Terraplants

Terraplants växtinredning

Genom att ha växter på kontoret skapar ni en miljö där anställda trivs. Växtinredning och möjligheten att hyra växter är ett naturligt sätt att inkludera naturen i en urban kontorsmiljö som kan kännas syrefattig mot slutet av dagen. Det är redan konstaterat att växter har en naturlig attraktionskraft hos människan och en genomtänkt växtinredning kan också signalera vilka ni är som företag. Finns det mycket krukväxter redan i entrén ger det ett intryck av att ni tar er arbetsplats och växtinredning på allvar och bryr er om medarbetarnas välbefinnande.

Hyra växter och växtinredning

Att hyra växter och tillhörande krukor är ett sätt för ert företag att enkelt och bekvämt få in mer växtlighet på arbetsplatsen. Hos oss på Terraplants kan ni hyra växter för en kortare eller längre period. Varje uppdrag och arbetsplats är en unik miljö och därför skräddarsyr vi tillsammans med er som kund den bästa växtinredningen för er arbetsplats. Med hjälp av vår service kan ni skapa en blomstrande och hälsosam arbetsmiljö, där allt tas om hand av växtspecialister.

Med krukväxter som bas

När ni anlitar oss för växtinredning tittar vi på förutsättningarna för att inreda med växter. Det kan handla om att placera dekorativa krukväxter i fönster, på golv, bord och kontorshyllor som passar in i ert möblemang. Våra växtinredare har kunskapen och känslan för vilka krukväxter som passar i just era lokaler. Växtinredning kan innebära allt från prunkande blomkrukor vid receptionsdisken och spännande växtväggar till gröna rumsavdelare som skapar växtoaser. Vi arbetar med hyrväxter som förbättrar arbetsmiljön och som gör inredningen mer trivsam. Vare sig ni vill hyra växter för att inreda med de senaste växttrenderna eller skapa en harmonisk arbetsplats med krukväxter som skärmvägg kan vi hjälpa er med det. För att alltid kunna möta våra kunders önskemål och kunna erbjuda högsta kvalitet samarbetar vi med arkitekter, inredare och olika leverantörer.

Inreda med hyrväxter

Om ni hyr växter av oss kan vi skapa trevliga lokaler med krukväxter i dekorativa krukor, rumsavdelare, växtväggar eller skulpturer i form av mossa som alla ingår i våra hyrväxter. Att hyra växter för kontoret är ett sätt att låta kreativiteten flöda. Till exempel kan stora krukväxter utanför entrén ge ett pampigt intryck, men vi har även hyrväxter som blir ett fräscht inslag vid varje arbetsplats, antingen på bordet eller i lampor ovanför skrivbordet.

Vilka typer av hyrväxter passar i vilka miljöer?

Det finns växter som av olika anledningar passar extra bra som hyrväxter i kontorsmiljö. Till dem hör flera typer av kallor som har spjut- eller hjärtliknande blad som ger ett stilrent intryck. Exempel på vanliga kallor som krukväxter i kontorsmiljö är fredskalla, garderobsblomma och silverkalla som har sitt ursprung i fuktiga miljöer och därför förbättrar inomhusklimatet. Andra bra hyrväxter som vi erbjuder för växtinredning är aloe vera, dracena, fikusträd och kaktusar i alla dess former.

Hyrväxter för ljusa kontorslokaler

En hyrväxt som passar för en ljus och luftig kontorslokal är fikusträd. Den påminner om bonsaiträdet och har vackert gröna blad. Därför passar den mycket bra att välja som hyrväxt och dekoration då rummet genast får en helt annan framtoning. Att ha kaktusar som krukväxter i er växtinredning kan bli ett exotiskt inslag på kontoret. Det är också en växt som tål mycket ljus. Det enda ni behöver tänka på när ni ska hyra växter som kaktusar är att inte placera krukväxten för nära utrymmen där medarbetare kan sticka sig på taggarna.

Kontor med halvskugga

Ett kontor med varierat ljus och mörkare hörn är relativt vanligt och bland annat den palmliknande växten dracena trivs i de flesta miljöer och kräver inte mycket omsorg. Den passar dessutom bra som hyrväxt för växtinredning på kontoret eftersom den fungerar som luftrenare och tar bort skadliga partiklar från luften. Dessa egenskaper har även fredskallan, Monstera och guldpalmen, som är lämplig som stora krukväxter. Ni kan även hyra växter som elefantöra som har blivit mycket populär de senaste åren inom växtinredning. Den trivs i halvskugga, har runda, mörka blad och är mycket lättskött.

Dela kontor med skärmvägg

Hyrväxter för det mörka kontoret

Garderobsblomman är som det låter en krukväxt som inte behöver mycket ljus. Den har blivit en favorit som hyrväxt på många kontor eftersom den inte kräver mycket omvårdnad alls. Den eleganta murgrönan är också bra när ni ska hyra växter då den passar som växtinredning och trivs i vackra arrangemang. Här går det att vara kreativ med växtinredningen och genom att sätta murgröna som krukväxt på väggar eller i taket blir rummet genast lummigare.