Utomhusväxter
Vi levererar växtinredning till era utomhusmiljöer för årets alla säsonger

Kontakta oss

Vi levererar och sköter om utomhusväxter till företag.

Dekorera era utomhusmiljöer året om med allt från träd och buskar till mindre planteringar i utomhuskrukor. Skapa en välkomnande entré, eller en grön oas på er terass, eller en prunkande innergård, där människor kan arbeta och koppla av.

Vi sköter om era utomhusväxter under hela säsongen vår, sommar och höst. Kontakta oss för ett inspirerande förslag för just er utemiljö.

Inspiration

VÅRT ERBJUDANDE

VÅRT ERBJUDANDE

Hyr eller köp utomhusväxter av oss

Som kund väljer ni själva om ni vill hyra växter eller köpa er växtinredning, vi tar hand om skötseln och fyller din arbetsmiljö med positiv grön trivselinverkan. Våra professionella växtinredare tar fram ett kostnadsfritt förslag som alltid skräddarsys till varje kund.

Kontakta oss

”Hos Terraplants upplever vi en fantastisk service hos både projektledare och växtpersonal där välskötta växter ger våra besökare en komplett helhetsupplevelse.”

Malin WibergProjektledare 7A

"Bidrar till en bättre arbetsmiljö. Växter är naturligt och måste finnas på ett kontor för arbetsmiljön det är viktigt för oss på Arla. Vi är nöjda med resultatet och glada att vi vågade byta leverantör av växter."

Niklas HenningsohnFacility Manager Arla

"Det bästa företag jag haft att göra med, ett pålitligt företag!"

Edit KopaczJLL Facilities Coordinator

"Trevligt med det gröna som tillför en mjukare miljö"

Mira BrinkenbergHead of management

"Vi upplever en kunnig, personlig och professionell service med en genuin omtanke hos Terraplants.”

Maria SvantegårdOffice Manager Vizrt Sweden

VÄXTSERVICE

VÄXTSERVICE

Vi sköter om era växter noggrant

Vi på Terraplants har ett stort engagemang och en passion för allt grönt, inte minst våra utbildade växttekniker med gedigen erfarenhet av växtskötsel och underhåll. Vår personal har lång erfarenhet av skötsel i olika miljöer med ett genuint intresse av växter. Som kund får du en dedikerad tekniker som ansvarar för just era företagsväxter. Vårt engagemang märks även i vår låga personalomsättning – vi trivs verkligen på jobbet och bland växter.

Mer om växtservice


Är du inredare eller arkitekt? Kontakta oss för samarbete.

Vi har flera nära samarbeten med inredare och arkitekter för att skapa, och utveckla, unika arbetsmiljöer för våra gemensamma uppdragsgivare. Vi har ett brett sortiment, lång erfarenhet och ett stort kontaktnät av leverantörer så att er vision blir verklighet.

Kontakta oss