Växtinredning i Stockholm
En grönare arbetsplats med Terraplants växtinredning

kontakta oss

Krukor och växter för växtinredning i Stockholm

För oss är varje kund unik. I samråd mer er skräddarsyr vi en lösning för er arbetsplats i Stockholm. Möjligheterna med krukor och växter är nästan oändliga. Fönster, tak, golv, bord, hyllor – det finns alltid utrymme för dekorativa växter och krukor. Och våra växtinredare i Stockholm vet vilka växter som passar i just era lokaler, allt från ett blommande arrangemang på receptionsdisken till gröna oaser – växter som både förhöjer inredningen men även förbättrar arbetsmiljö. Vi har alltid full koll på de senaste trenderna och har även nära samarbeten med flera inredare, arkitekter och leverantörer – vi ser till att allt är möjligt!

Inspiration


Växtlådor som skärmvägg

Rumsavdelare

Skapa en grön oas för återhämtning och rum för samtal och reflektion för alla offentliga miljöer i Stockholm. Rumsavdelare är mobila växtväggar som är flexibla och lätta att placera strategiskt för att skärma av eller rama in ytor.

Inspiration


Växtväggar i Stockholm

Växtväggar och växttavlor går både att hyra och köpa i hela Stockholm och skräddarsys för varje kunds behov. Precis som våra övriga företagsväxter förbättrar växtväggar luftkvalitet på ett naturligt sätt. Och vår erfarna personal sköter kontinuerligt om växterna.

Mer om växtväggar


Mossa

Mossa är ett underhållsfritt naturligt material som kommer i en rad olika färger och former. I vårt sortiment i Stockholm har vi bl.a. mossväggar och mosstavlor som vi använder för att komplettera växtinredningen där t.ex. riktiga växter inte fungerar. Mossa är ett väldigt flexibelt och tåligt material som lätt kan formas för att exempelvis bli en del av skyltar eller logotyper på ett både dekorativt och uppseendeväckande sätt. Möjligheterna är många och vi visar gärna exempel på spännande lösningar som vi har kommit fram i Stockholm bl.a. Mossa är inte bara dekorativt utan har även en hög ljudabsorberande effekt. Vi arbetar endast med väl beprövade och brandklassade produkter.

Inspiration


Grön inredning

Växter kan verkligen förändra ett kontor. Dels för arbetsmiljön med luftrenande och ljuddämpande egenskaper och dels för att skapa rum och arbetsytor. Mobila växtväggar eller rumsavdelare är flexibla och lätta att placera strategiskt för att skärma av eller rama in ytor. Skapa en grön oas för återhämtning och rum för samtal och reflektion. Vi har även annan grön inredning, som bord, hyllsystem och lampor som förhöjer er arbetsplats. Kontakta våra växtinredare i Stockholm så berättar vi mer om möjligheterna.

Inspiration

Växter gör skillnad

För att se före och efter flytta pilen

VÅRT ERBJUDANDE

VÅRT ERBJUDANDE

Kostnadsfritt möte med växtinredare

Våra växtinredare har koll på de senaste trenderna och vet hur trivsamma miljöer skapas.

Hyr eller köp

Välj om ni vill hyra eller köpa, vi levererar kostnadsfritt.

Löpande service med växtgaranti

Vi garanterar att växterna håller högsta kvalitet, alltid kostnadsfritt byte om växt skulle förlora sitt prydnadsvärde.

Kontakta oss

"Vi upplever en kunnig personlig och professionell service med en genuin omtanke hos Terraplants.”

Maria SvantegårdOffice Manager Vizrt Sweden

"Det bästa företag jag haft att göra med, ett pålitligt företag!"

Edit KopaczJLL Facilities Coordinator

"Bidrar till en bättre arbetsmiljö. Växter är naturligt och måste finnas på ett kontor för arbetsmiljön det är viktigt för oss på Arla. Vi är nöjda med resultatet och glada att vi vågade byta leverantör av växter."

Niklas HenningsohnFacility Manager Arla

"Trevligt att ha det gröna, en viktig och ger en mjukare miljö. En viktig pusselbit för att få en trevlig arbetsmiljö."

Mira BrinkenbergHead of management

”Hos Terraplants upplever vi en fantastisk service hos både projektledare och växtpersonal där välskötta växter ger våra besökare en komplett helhetsupplevelse.”

Malin WibergProjektledare 7A

VÄXTSERVICE

VÄXTSERVICE

Vi sköter om era växter i Stockholm noggrant

Vi på Terraplants i Stockholm har ett stort engagemang och en passion för allt grönt, inte minst våra utbildade växttekniker med gedigen erfarenhet av växtskötsel och underhåll. Vår personal har lång erfarenhet av skötsel i olika miljöer med ett genuint intresse av växter. Som kund i Stockholm får du en dedikerad tekniker som ansvarar för just era företagsväxter. Vårt engagemang märks även i vår låga personalomsättning – vi verkligen trivs på jobbet och bland växter.

Mer om växtservice


Är du inredare eller arkitekt i Stockholm? Kontakta oss för samarbete.

Vi har flera nära samarbeten med inredare och arkitekter för att skapa och utveckla unika arbetsmiljöer för våra gemensamma uppdragsgivare. Vi har ett brett sortiment, lång erfarenhet och ett stort kontaktnät av leverantörer så att er vision blir verklighet.

Kontakta oss