Växtservice i Stockholm med engagemang och personlig service ger vi er högsta kvalitet

Kontakta oss
Företagsväxter i Stockholm

Växtservice för kontor i Stockholm

Terraplants erbjuder växtservice i Stockholm och tar hand om era kontorsväxter med största omsorg. Hos oss kan ni välja att köpa eller hyra växter med hög kvalitét. När ni hyr växter av oss får ni växtservice som utförs av kunnig och engagerad personal med äkta passion för växter. Med över femtio års erfarenhet inom växtinredning för kontor i Stockholm, kan vi garantera förstklassig service. Vi anpassar skötseln efter era specifika behov och säkerställer att ni får ta del av alla de positiva effekter som gröna växter medför i kontorsmiljö.

Så fungerar det att hyra kontorsväxter

Detta ingår i vår växtservice för kontor i Stockholm

 1. Er växtservice startar inom tre veckor efter leveransen av era växter. Därefter utför vi regelbundet växtservice – antingen varje vecka eller var tredje vecka – i områden som omfattar Storstockholm, Mälardalen och Uppsala. Hur ofta vi sköter era växter baseras på vilken typ av växtinredning ni har valt.
 2. För att säkerställa en noggrann och personlig växtservice, tilldelas ni en dedikerad serviceperson och erfaren växttekniker som tar hand om era växter. Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga kvalitet där kommunikation och personligt engagemang är fokus. All vår personal är anställd av Terraplants i Stockholm och omfattas av kollektivavtal.
 3. Vi garanterar en genomgående hög kvalité och genomför regelbundet kvalitetskontroll av vår växtservice i Stockholm. Det gör vi för att säkerställa att vi levererar den bästa möjliga kundupplevelsen.

Så har vi hjälpt andra kunder

Personlig växtservice med Terraplants

Varje arbetsplats i Stockholm är unik. Vi förstår vikten av en personlig växtservice och lyssnar på era behov och önskemål för arbetsplatsen. Lyhördhet och kunskap är avgörande för att skapa en inspirerande, hälsosam och trivsam miljö med växtinredning. På Terraplants skräddarsyr vi er växtskötsel och säkerställer att växterna trivs, vilket leder till hälsoeffekter, samt en inspirerande och trivsam arbetsplats.

Vår växtservice utförs av utbildad och erfaren personal i Stockholm. Vi drivs av vår passion, både för växterna och för möjligheten att kunna hjälpa våra kunder. På Terraplants strävar vi alltid efter att överträffa era förväntningar och håller högsta möjliga standard när det gäller växter på kontoret.

Vi erbjuder regelbunden växtservice, rådgivning samt uppfräschning av befintlig växtinredning, och är stolta att kunna vara en pålitlig partner med fokus på kvalitet, kunskap, miljö och kundengagemang. Låt oss leda dig mot en mer levande och inspirerande arbetsplats med grönska.

Detta får du hjälp med när du hyr in växtservice i Stockholm av Terraplants

 • Växterna vattnas regelbundet och får den näring de behöver av våra erfarna växttekniker.
  Den individuella skötseln leder till välmående växter som trivs i sin inomhusmiljö.
 • Växterna beskärs och binds upp regelbundet vilket ger vackrare växter samtidigt som det främjar växternas hälsa och tillväxt.
 • Vi fyller på planteringsmaterial så att växterna har rätt förutsättning med jord och näring för att fortsätta blomstra. Jorden toppas med en svart flis som håller kvar fukten och kolet. Det sparar vatten samtidigt som växterna får de nödvändiga resurserna de behöver för en sund tillväxt.
 • Ohyra och skadedjur hålls borta genom preparering med biologiska medel. Våra välutbildade växttekniker säkerställer en livskraftig miljö för alla era växter samtidigt som den biologiska balansen bevaras. Jorden behandlas redan vid plantering och det görs också omfattande kontroller innan leverans.
 • Regelbunden underhållning håller växterna rena och fräscha, vilket hjälper till att ge en behagligare arbetsmiljö i torra kontorsmiljöer.
 • Växtgaranti*. Vi byter ut växter som har mist sitt prydnadsvärde.

* Växtgaranti gäller endast om givna förutsättningar inte förändras av ursprungsläge såsom omplacering av växt och ovarsamhet.

Kontakta oss