Hyr företagsväxter i Stockholm med växtservice och engagemang

Vi sköter om era företagsväxter i Stockholm

Med Terraplants ges ni valfriheten att hyra eller köpa företagsväxter i Stockholm. Fantastiska växter och en förstklassig växtservice ingår oavsett vilket val av växtinredning du gör. Att hyra företagsväxter är ett enkelt och praktiskt sätt att öka trivseln, förbättra hälsan och lyfta produktiviteten på arbetsplatsen. Samtidigt utan att behöva tänka på skötseln av växterna. Hyr era företagsväxter i Stockholm – det bidrar till att göra er arbetsmiljö sundare, mer trivsam och attraktiv.

 

 

Kontakta oss

Hyr företagsväxter av Terraplants – så fungerar det

Att hyra företagsväxter är ett smidigt och kostnadseffektivt sätt att lyfta trivseln på arbetsplatsen och att förbättra arbetsmiljön. Vi på Terraplants är specialister på att hyra ut företagsväxter, samt att se till att växterna får de bästa förutsättningarna. Sedan 1967 har vi hjälpt nästan tusen företag att få en bättre arbetsmiljö med företagsväxter. Vill ni hyra företagsväxter utgår vi från vår gedigna erfarenhet och hjälper er. Vi ger er råd om vilka växter som är bäst för just era behov och som passar på er arbetsplats. Vi tar även ta hand om företagsväxterna så att de alltid mår bra och ser friska och frodiga ut. När ni hyr företagsväxter så kan ni njuta av alla de fördelar gröna växter på jobbet har, utan att behöva tänka på skötsel eller annat kringarbete.

Börja med att boka ett kostnadsfritt möte med oss så kommer vi ut och pratar om era behov, önskemål och ser dessutom till just era förutsättningar. Vi bjuder på tips, inspiration och goda råd så att ni verkligen kan få de bästa växterna för er arbetsmiljö. Efter att vi har lärt känna er och er arbetsplats presentar vi en fri offert med förslag på företagsväxter som verkligen passar just era behov. Väljer ni att hyra företagsväxter av oss så levererar vi växterna kostnadsfritt. Dessutom arrangerar våra professionella växtinredare all växtinredning vackert och trivsamt, så att er arbetsplats blir grönare och sundare. Så länge ni hyr företagsväxter av oss, ser vi även till att ni får en löpande växtservice vilket garanterar att era växter håller sig friska och ser vackra ut.

Så fungerar det att hyra företagsväxter

Stort urval av växtinredning och personlig växtservice när ni hyr företagsväxter i Stockholm

Oavsett hur er arbetsplats ser ut så finns det växtinredning som passar era behov och förutsättningar. När ni hyr företagsväxter av oss kan vi erbjuda er flera alternativ. Allt från växtinredning inomhus som lyfter in naturen på arbetsplatsen och får era anställda att trivas bättre, till utomhusväxter för alla säsonger som förvandlar era utomhusmiljöer till lockande och avkopplande gröna oaser. Vi erbjuder även växtväggar och rumsavdelare som för in en imponerande grönska utan att ta för mycket utrymme. Samtidigt kan ni använda växtväggarna och rumsavdelarna för att förvandla er arbetsplats till grönskande rum för koncentration och återhämtning.

Inspireras av hur vi hjälpt andra inreda deras kontor med växter

När ni hyr företagsväxter av oss får ni dessutom en personligt anpassad växtservice som håller växterna friska och vackra så länge ni hyr dem. Våra utbildade och engagerade växttekniker kommer regelbundet till er arbetsplats för att se över växterna och ge dem den individuella skötsel de behöver för att må bra. Ni får en dedikerad personlig växttekniker som vattnar, vårdar, binder och beskär företagsväxterna. Det ger era växter de bästa förutsättningarna att alltid ser välmående och vackra ut. Vår växtgaranti innebär att vi alltid byter ut de växter som inte längre ser fina ut. Terraplants arbetar självklart med hållbara metoder och miljövänliga medel så att den biologiska balansen bevaras. Det bidrar också till att ge er en sund grönska på ett hållbart sätt.

Så fungerar växtservice med Terraplants

Förbättra arbetsmiljön och produktiviteten genom att hyra företagsväxter i Stockholm

Att hyra företagsväxter är ett enkelt sätt att värna om både den fysiska och mentala hälsan på en arbetsplats. Att ta in gröna växter förbättrar luftkvaliteten genom att fånga upp partiklar och förebygga att luften blir torr. Växter på jobbet hjälper även till att dämpa störande ljud så att det går lättare att koncentrera sig. Forskning visar även att gröna växter inomhus minskar stress och främjar återhämtning. Det minskar spänningar och trötthet som bullriga, osunda och sterila arbetsmiljöer kan föra med sig. Resultatet av en grönare inomhusmiljö har visat sig leda till att såväl trivsel som kreativitet och produktivitet ökar. Att hyra företagsväxter är därför ett enkelt sätt att vårda medarbetarnas hälsa och välmående. Samtidigt blir företaget mer attraktivt vilket i sin tur lockar såväl besökare som nya talanger.

 

Kontakta oss